Lekker klassiek
  • Vivente Voce kijkt tevreden terug op de smaakvolle afsluiter van het voorbije werkjaar.
  • Studio 100 & De Schorre presenteerden een gloednieuw festival: Lekker Klassiek. Een uniek concept dat klassieke muziek gebracht door topmuzikanten combineert met heerlijke gerechten op njam!-niveau. Vivente Voce had het geluk om er mee op het podium te staan!
  • Je kon op 26 augustus in het prachtige Provinciaal Recreatiedomein De Schorre al kuierend genieten van populaire, klassieke muziek. Dit kon zowel op de 2 podia met een waaier aan klassieke optredens als doorheen het domein dankzij verrassend muzikaal straattheater. Voor de 2 podia verzamelde niemand minder dan JEF NEVE enkele straffe klassieke gezelschappen (O’Brass, Vivente Voce) én solisten (Liebrecht Vanbeckevoort, Anja Van Engeland, Ana Naqé, Francois Soons, Agris Hartmanis). Op het grootse 2uur-durende slotconcert op het hoofdpodium hebben naast Jef ook de andere solisten het beste van zichzelf gegeven, begeleid door het prachtige symfonisch orkest La Passione. En naast het oor, werden ook de smaakpapillen verwend. Want tijdens het festival kon je ter plaatse bij de verschillende foodstands heerlijke gerechten bestellen op culinair hoogstaand niveau. Daar zorgden de topchefs van kookzender njam! voor.
  • Onderstaande link geeft een mooie impressie van een geslaagde eerste editie van 'Lekker klassiek'. http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-boom/jef-neve-en-topchefs-veroveren-de-schorre-a3243485/