25 jaar Vivente Voce !

U wist het misschien al, maar Vivente Voce viert zijn 25e verjaardag in 2015. En wees gerust, het koor is levendiger dan ooit!! 

Het jubileumjaar startte heel mooi met een promotie naar eredivisie op de provinciale koorzangtornooien van Oost-Vlaanderen. In het 25-jarig bestaan was het de eerste keer dat Vivente Voce de hoogste categorie behaalde. Het koor vergezelt zo het lijstje van gerenommeerde koren zoals Gents Madrigaalkoor, Kalliope, Dulcisona, ...

Ondertussen waren ook stappen gezet om de huisstijl een enorme facelift te geven. Een nieuw logo werd ontworpen, de layout van de website werd aangepast, affiches kregen een andere look, ...

We beëindigen ons jubileumjaar met 2 fantastische projecten:

  1. Op zaterdag 24 oktober 2015 organiseert Vivente Voce het symposium "Moeder, waarom zingen wij?" in het vormingscentrum Guislain te Gent. Verschillende sprekers komen aan bod over het onderwerp "zingen", elk vanuit hun eigen vakkennis. Het wordt ongetwijfeld een boeiende dag.
  2. Op zaterdag 21 november 2015 zingt Vivente Voce zijn jubileumconcert met op het programma "Drei Psalmen" (F. Mendelssohn), "Das ist meine Freude" (J.L. Bach) en als kers op de taart de " Nelson-mis" (J. Haydn). Solisten zijn Emilie De Voght, Lien Haegeman, Axel Everaert en Kai-Rouven Seeger. In de Nelson-mis wordt het koor begeleid door het Mechels Kamerorkest.

Het koor hoopt u op beide evenementen te mogen verwelkomen!