De generatiewissel bij Vivente Voce zet zich door. Ben je een jonge zanger en wil je graag weten hoe het is om bij Vivente Voce te zingen? Kom dan gerust naar een van onze repetities. We repeteren op zondagavond in Destelbergen.

De komende jaren hebben we enkele spannende projecten op het programma staan:

  • November 2019: To be sung on the water: a-cappellawerken van Hindemith, Nees, Saint-Saëns, Elgar en Mendelssohn
  • April 2020: Humor in de Muziek
  • Juli 2020: Deelname aan World Choir Games, het grootste koorevenement ter wereld, dat voor zijn 11e editie in Vlaanderen neerstrijkt
  • November 2020: Jubileumconcert 30 jaar Vivente Voce met het Magnificat van Bach en de Coronation Anthems van Haendel
  • 2021: Gloria & Stabat Mater van Poulenc

Vivente Voce, gedirigeerd door Jeroen Keymeulen, is een koor van een 40-tal ervaren en geoefende zangers die niet verlegen zitten om een uitdaging meer of minder. Een groep vrienden ook die zich met veel enthousiasme inzetten voor hun passie.

We repeteren op zondagavond, van 19.30 tot 22 uur (behalve de eerste zondag van de maand) in Destelbergen, Dienstencentrum De Reinaert, Kerkham 3. Indien het moeilijk is om in Destelbergen te geraken, bestaat er steeds de mogelijkheid om te carpoolen. We hebben zangers vanuit alle windrichtingen die je graag een lift geven!

Ben je een jonge zanger (max. ca. 45 jaar) en wil je graag weten hoe het is om bij Vivente Voce te zingen? Kom dan naar een van onze repetities. Graag een seintje vooraf aan: stefaan.vanheertum@telenet.be.