Vriend worden van Vivente Voce

Zoals u weet, streven we met ons koor naar muzikale kwaliteit. U kon ons al geregeld aan het werk zien en horen met pareltjes uit de a-capella-koormuziek. Maar Vivente Voce heeft vooral ook een reputatie uitgebouwd met het ‘grotere repertoire’, en die traditie willen we graag verderzetten. Om te kunnen samenwerken met kwaliteitsvolle orkesten en solisten, hebben we nood aan voldoende financiële middelen.

Als Vriend van Vivente Voce kunt u onze werking ondersteunen, maar geniet u ook van enkele voordelen, zoals korting op ticketprijzen.

2023 wordt een heel bijzonder jaar voor Vivente Voce:

  • Op zaterdag 6 mei om 20 uur in Gent brengen we het Gloria van Poulenc. Er zijn ook uitvoeringen in Mechelen en in Kortrijk gepland.
  • In het najaar van 2023 willen we u verrassen met een mooi concert onder leiding van onze nieuwe dirigente Emilie De Voght.  Verdere info volgt.

Wat kunt u als Vriend van Vivente Voce verwachten?

In 2023 zijn er 2 concerten in eigen beheer. Als Vriend van Vivente Voce geniet u van een flinke korting:

  • Voor een jaarlijkse bijdrage van 50 euro ontvangt u voor elk concert in eigen beheer 50% korting op de aankoop van uw eerste ticket.
  • Voor een jaarlijkse bijdrage van 80 euro ontvangt u voor elk concert in eigen beheer 50% korting op de aankoop van twee tickets.

Verder hebt u, onafhankelijk van de formule die u kiest, volgende voordelen:

  • In januari kunt u een kijkje komen nemen achter de schermen op een open repetitie met aansluitend onze nieuwsjaarsreceptie.
  • Bij elk concert ontvangt u op voorhand toelichting bij het programma.
  • Uw naam wordt vermeld in het programmaboekje.

Hoe wordt u Vriend van Vivente Voce?

U schrijft 50 euro (1 persoon) of 80 euro (2 personen) over op rekening BE95 7510 0453 1758 van Vivente Voce, met vermelding van uw naam/namen. Bezorg ons ook uw e-mailadres (of postadres, indien u geen e-mailadres hebt), dan kunnen we u op de hoogte houden van het reilen en zeilen van het koor.

Na ontvangst van uw betaling bent u Vriend van Vivente Voce voor het kalenderjaar 2023 (januari-december 2023).

Neem contact op met niki.jeannin@gmail.com voor verdere informatie.