Vriend worden van Vivente Voce

2020 wordt een heel bijzonder jaar want we vieren ons 30-jarig jubileum! Dat doen we in stijl met een speciaal jubileumprogramma.

Zoals je weet, streven we samen met onze dirigent Jeroen Keymeulen naar muzikale kwaliteit. Je kon ons al geregeld aan het werk horen met pareltjes uit de a-capella-koormuziek. Maar Vivente Voce heeft vooral een reputatie uitgebouwd met het ‘grotere repertoire’, en die traditie willen we graag verderzetten. Om te kunnen samenwerken met kwaliteitsvolle orkesten en solisten, hebben we nood aan voldoende financiële middelen.

Als vriend van Vivente Voce kan je een steentje bijdragen en maak je het voor ons mogelijk om grotere muzikale projecten te programmeren. Anderzijds krijg je ook de kans om ons doen en laten van dichtbij te beleven.

Wat kun je van ons verwachten? 

  • Voor een jaarlijkse bijdrage van 40 euro geniet je, voor de concerten die we organiseren in eigen beheer, van 50% korting bij de aankoop van je eerste ticket.
  • Voor een jaarlijkse bijdrage van 70 euro ontvang je voor elk concert in eigen beheer twee kaarten aan 50%.
  • Concerten in eigen beheer in 2020:
    >> 21 maart: concert in samenwerking met Uppsala Vokalensemble (Zweden)
    >> 21 november: Jubileumconcert 30 jaar Vivente Voce: Magnificat van Bach en Coronation Anthems van Haendel

Verder heb je, onafhankelijk van de formule die je kiest, volgende voordelen:

  • Op zondag 12 januari 2020 kun je samen met je partner een kijkje komen nemen achter de schermen op een open repetitie met aansluitende (uitgebreide!) receptie.
  • Bij elk concert ontvang je op voorhand toelichting bij het programma.
  • Je naam wordt vermeld in het programmaboekje.

Hoe word je vriend?

Je schrijft 40 of 70 euro over op het rekeningnummer BE95 7510 0453 1758 (Vivente Voce) met vermelding van je naam en voornaam. Bezorg ons ook je e-mailadres (of postadres, indien je geen e-mailadres hebt), dan kunnen we je op de hoogte houden van het reilen en zeilen van het koor.

Na ontvangst van je betaling ben je vriend van Vivente Voce voor het kalenderjaar 2020.

Indien je bijkomende informatie wenst, kan je steeds contact met ons opnemen via vrienden@vivente-voce.be of tel. 0486 58 25 38.