Vriend worden van Vivente Voce

Ook met onze nieuwe dirigente Emilie De Voght blijven we de lat hoog leggen. U kan ons geregeld aan het werk zien en horen met pareltjes uit de a-capella-koormuziek, maar Vivente Voce wil ook verder blijven inzetten op het ‘grotere repertoire’. Om te kunnen samenwerken met kwaliteitsvolle orkesten en solisten, hebben we nood aan voldoende financiële middelen.

Als Vriend van Vivente Voce ondersteunt u onze werking, maar geniet u ook van enkele voordelen, zoals korting op ticketprijzen.

Wat kunt u als Vriend van Vivente Voce verwachten?

In 2024 zijn er 2 concerten in eigen beheer. Als Vriend van Vivente Voce geniet u van een flinke korting:

  • Voor een jaarlijkse bijdrage van 50 euro ontvangt u voor elk concert in eigen beheer 50% korting op de aankoop van uw eerste ticket.
  • Voor een jaarlijkse bijdrage van 90 euro ontvangt u voor elk concert in eigen beheer 50% korting op de aankoop van twee tickets.

Verder hebt u, onafhankelijk van de formule die u kiest, volgende voordelen:

  • In januari kunt u een kijkje komen nemen achter de schermen op een open repetitie met aansluitend onze nieuwsjaarsreceptie.
  • Bij elk concert ontvangt u op voorhand toelichting bij het programma.
  • Uw naam wordt vermeld in het programmaboekje.

Hoe wordt u Vriend van Vivente Voce?

U schrijft 50 euro (1 persoon) of 90 euro (2 personen) over op rekening BE95 7510 0453 1758 van Vivente Voce, met vermelding van uw naam/namen. Bezorg ons ook uw e-mailadres, dan kunnen we u op de hoogte houden van het reilen en zeilen van het koor.

Na ontvangst van uw betaling bent u Vriend van Vivente Voce voor het kalenderjaar 2024 (januari-december 2024).

Neem contact op met jeroen.fonteyn@gmail.com voor verdere informatie.