Vriend worden van Vivente Voce

2022 wordt een heel bijzonder jaar want we vieren dan met 2 jaar vertraging ons 30-jarig jubileum! Dat doen we in stijl met een speciaal jubileumprogramma op 30 april.

Zoals je weet, streven we samen met onze dirigent Jeroen Keymeulen naar muzikale kwaliteit. Je kon ons al geregeld aan het werk horen met pareltjes uit de a-capella-koormuziek. Maar Vivente Voce heeft vooral een reputatie uitgebouwd met het ‘grotere repertoire’, en die traditie willen we graag verderzetten. Om te kunnen samenwerken met kwaliteitsvolle orkesten en solisten, hebben we nood aan voldoende financiële middelen.

Als vriend van Vivente Voce kan je een steentje bijdragen en maak je het voor ons mogelijk om grotere muzikale projecten te programmeren. Anderzijds krijg je ook de kans om ons doen en laten van dichtbij te beleven.

Wat kun je van ons verwachten? 

 • Voor een jaarlijkse bijdrage van 40 euro geniet je, voor de concerten die we organiseren in eigen beheer, van 50% korting bij de aankoop van je eerste ticket.
 • Voor een jaarlijkse bijdrage van 70 euro krijg je voor elk concert in eigen beheer een korting van 50% voor twee tickets.
 • Concerten in eigen beheer in 2022:
  >> 30 april: Jubileumconcert 30 jaar Vivente Voce: Magnificat van Bach en Coronation Anthems van Haendel
  >> Najaar: concert met a capella koormuziek
  Meer concertinfo

Verder heb je, onafhankelijk van de formule die je kiest, volgende voordelen:

 • In januari kun je samen met je partner een kijkje komen nemen achter de schermen op een open repetitie met aansluitende (uitgebreide!) receptie.
 • Bij elk concert ontvang je op voorhand toelichting bij het programma.
 • Je naam wordt vermeld in het programmaboekje.

Hoe word je vriend?

Je schrijft 40 of 70 euro over op het rekeningnummer BE95 7510 0453 1758 (Vivente Voce) met vermelding van je naam en voornaam. Bezorg ons ook je e-mailadres (of postadres, indien je geen e-mailadres hebt), dan kunnen we je op de hoogte houden van het reilen en zeilen van het koor.

Na ontvangst van je betaling ben je vriend van Vivente Voce voor het kalenderjaar 2022 (januari-december 2022).

Indien je bijkomende informatie wenst, kan je steeds contact met ons opnemen via vrienden@vivente-voce.be of tel. 0486 58 25 38.