In april 2020 wijdt Vivente Voce een volledig concert aan muzikale grappen. We willen er een mooi geheel van maken met muziek, teksten, wat regie en enkele niet-muzikale grappen. Om ons hierbij te begeleiden, zijn we op zoek naar een regisseur/acteur.

Lees meer

De generatiewissel bij Vivente Voce zet zich door. Ben je een jonge zanger en wil je graag weten hoe het is om bij Vivente Voce te zingen? Kom dan gerust naar een van onze repetities. We repeteren op zondagavond in Destelbergen.

Lees meer

De World Choir Games – het grootste koorevenement ter wereld, ook wel de Olympische Spelen voor koormuziek genoemd – komt voor haar 11e editie naar Vlaanderen.

Lees meer

Schola Cantorum viert dit jaar haar 90ste verjaardag. Ter afsluiting van dit jubileumjaar organiseert de Schola op vrijdag 24 mei een koorhappening in de Sint-Baafskathedraal. Zes Gentse koren, waaronder Vivente Voce, nemen hieraan deel.

Lees meer

Op zaterdag 16 maart brengt Vivente Voce de “Petite Messe Solennelle” van Gioachino Rossini, een concert dat u beslist niet mag laten passeren!

Lees meer