In april 2020 wijdt Vivente Voce een volledig concert aan muzikale grappen. We willen er een mooi geheel van maken met muziek, teksten, wat regie en enkele niet-muzikale grappen. Om ons hierbij te begeleiden, zijn we op zoek naar een regisseur/acteur.

Met het koor hebben we alvast heel wat muzikale ideeën verzameld en gebrainstormd over de verdere uitwerking. Het wordt wellicht een mooie mix van werken uit verschillende stijlperiodes (renaissance, bewerkingen van klassieke muziek, hedendaags repertoire, close harmony).

Wat verwachten we van je?

  • Je geeft het concept voor dit project mee vorm. Je beluistert onze muzikale suggesties en samen stellen we het programma samen. Dat gebeurt in de herfst van 2019.
  • Je leert het koor goed kennen tijdens de repetitieperiode. In maart en april 2020 wijden we een aantal repetities aan de scènische uitwerking. Als koor zijn we zeker bereid om uit onze comfortzone te treden.
  • Alle leuke ideeën zijn bespreekbaar en uiteraard voorzien we een gepaste vergoeding.

Heb jij zin om ons koor hierbij te begeleiden, of wil je meer te weten komen over dit project? Neem dan contact op met Jeroen Fonteyn (jeroen.fonteyn@gmail.com of 0491 97 29 96).